Blanckaert Bruls

Bouwrecht

De bouwsector is traditiegetrouw een bron van geschillen. (Grotere) bouwprojecten komen tot stand met meerdere bouwpartners waarbij de samenwerkingsakkoorden vaak erg gecompliceerd zijn en meerdere belangen gediend moeten worden. Voor het opstellen van overeenkomsten of bij het onderhandelen van aannemingsovereenkomsten kan u dus best juridisch advies inwinnen. Bij Blanckaert / Bruls Advocaten adviseren we u bij het opstellen van goede contracten waarmee vaak veel problemen voorkomen worden.

Met onze expertise in het bouwrecht zijn onze advocaten de geschikte partner om architecten, aannemers of bouwheren te begeleiden in het volledige bouwtraject. Niet alleen voor het sluiten van overeenkomsten, ook wanneer er iets misloopt in het bouwproject staan zij u met raad en daad bij. Samen zoeken we naar oplossingen via onderhandelingen, adviseren we u bij expertises en behandelen we eventuele rechtsprocedures.

De ervaring die we de afgelopen jaren opbouwden in dit rechtsdomein, onze heldere no-nonsense aanpak en een lange termijn visie maken dat verschillende grote bouwbedrijven reeds jaren klant zijn bij Blanckaert / Bruls.

OPLEIDINGEN EN SEMINARIES

Wil u uw medewerkers opleiden in de materie van het bouwrecht, één van onze andere expertisedomeinen of een actueel juridisch onderwerp? Dan ontwerpt Blanckaert / Bruls graag een opleiding van op maat van uw organisatie. Onze advocaten zijn ervaren sprekers die graag bij u ter plaatste, bij ons op kantoor of op een andere locatie instaan voor een leerrijke sessie.

CONTACTEER ONS VOOR EEN OPLEIDING OP MAAT