Blanckaert Bruls

Ons team


Blanckaert / Bruls Advocaten vormt een hecht team met een duidelijke visie dat zich toelegt op het ondernemingsleven. Zowel grote als middelgrote ondernemingen, maar ook kleine zelfstandigen en starters kunnen bij ons terecht. Vanuit hun bedrijfservaring begeleiden Bernard Blanckaert, Koen Bruls en hun team ondernemingen, zowel wat hun interne structuur betreft als hun contacten en geschillen met de buitenwereld.

Bernard Blanckaert

°26 april 1967

Bernard Blanckaert studeerde Rechten aan de K.U. Leuven en behaalde tijdens zijn legerdienst een Graduaat Fiscaliteit aan de EHSAL te Brussel. Een eerste, maar ruime, ondernemerservaring deed hij op als juridisch en personeelsmanager vanaf 1993.

In 1997 sloot Mr. Blanckaert zich aan bij de Balie van Hasselt waarna hij in 2000 startte met een eigen advocatenkantoor om zich toe te leggen op het begeleiden en adviseren van bedrijven. In 2016 begon hij met vennoot Koen Bruls de nieuwe asssociatie Blanckaert/Bruls waar hij sindsdien actief is.

Hij is meertalig en ervaren in alle materies die Blanckaert / Bruls behartigt.

Koen Bruls

°07 april 1974

Koen Bruls studeerde Rechten aan de K.U. Leuven en begon zijn carrière aan de Balie van Brussel, waar hij gedurende een vijftal jaren actief was als advocaat in een middelgroot en tweetalig advocatenkantoor, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht.

In 2005 verhuisde Koen naar de Balie van Hasselt waar hij sindsdien actief was als advocaat in het kantoor van Mr. Blanckaert. In 2016, na een jarenlange samenwerking met Mr. Blanckaert, stapte hij als vennoot in de nieuwe associatie Blanckaert / Bruls.

Hij is meertalig en ervaren in alle materies die Blanckaert / Bruls behartigt 

An Lens

°03 maart 1988

Met een Master in de Rechten (K.U. Leuven, 2011) en een Master in het Notariaat (K.U. Leuven, 2012) is An Lens gespecialiseerd in diverse privaatrechtelijke materies zoals familie- en familiaal vermogensrecht, vastgoedrecht, algemeen verbintenissenrecht en insolventierecht.

Na haar studies was An eerst enkele jaren actief als notarieel juriste in een middelgroot stadskantoor, waar zij een ruime ervaring opdeed in alle notariële materies. Kennis die ten volle benut wordt bij haar begeleiding van familiebedrijven.

Sinds 2015 is An lid van de Balie van Hasselt en maakt zij deel uit van ons kantoor.

Melissa Cybulski

Melissa Cybulski studeerde in 2013 af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen en trad vervolgens toe tot de Limburgse Balie.

Meteen na haar studies was Melissa Cybulski een aantal jaren werkzaam als advocaat in een ander advocatenkantoor. Zij deed er een ruime ervaring op in materies als handelsrecht, aannemingsrecht, huurrecht, familierecht, aansprakelijkheidsrecht en strafrecht. Ze is bijgevolg ervaren in alle materies die Blanckaert / Bruls behartigt.

Van 2014 tot 2018 was Melissa Cybulski actief bestuurslid van de Conferentie van de Jonge Balie van Limburg en van 2014 tot 2017 was zij tevens lid van de stagecommissie van de Balie van Limburg.

Melissa Cybulski is meertalig, en behandelt ook dossiers in het Italiaans.

Sinds 2018 maakt Melissa Cybulski deel uit van ons kantoor.

Jessica Baeten

Met een graduaat handelswetenschappen en bedrijfskunde en een specialisatie in secretariaat en moderne talen vervoegde Jessica in 2004 ons kantoor. Sinds die dag leidt ze onze administratie in goede banen en ondersteunt ze hierin het volledige team.

Jolien Stulens

Sinds 2012 versterkt Jolien het kantoor van Blanckaert / Bruls Advocaten. Ze studeerde in 2012 af aan de PHL Hasselt met een diploma Bedrijfsmanagement – Rechtspraktijk. Zij ondersteunt al onze advocaten op administratief vlak en volgt eveneens samen met één van hen de incasso dossiers op.