Blanckaert Bruls

Blanckaert gaat voor de ondernemer met Bruls als kersvers vennoot

01-06-2016

Gefocust op het ondernemingsleven is advocaat Blanckaert uit Zonhoven een gevestigde waarde in zijn vak. Om zich hierin te versterken trok hij Meester Bruls, die al enkele jaren in zijn team werkte, aan als vennoot.

Ze richtten samen het nieuwe advocatenkantoor Blanckaert / Bruls op, dat zich voornamelijk zal focussen op zaken waar ondernemers en zelfstandigen mee geconfronteerd worden. Het huidige kantoor Blanckaert & Draye verdwijnt zodat zij zich met Blanckaert / Bruls volledig op het ondernemingsleven kunnen richten.

Met deze vernieuwde insteek wil het advocatenkantoor Blanckaert / Bruls zijn cliënten verder bijstaan in rechtszaken, adviezen, bemiddelingen en vooral oplossingen voor ondernemers.  Prioriteit hierbij is een snelle, kwalitatieve, no-nonsense dienstverlening en dat tegen een correcte prijs. Om deze dienstverlening optimaal te ontplooien, beschikt het kantoor over een 10-tal medewerkers en moderne kantoren, gelegen langs de Halveweg te Zonhoven.

Voor meer informatie over het advocatenkantoor Blanckaert / Bruls en hun dienstverleningen kan u steeds contact opnemen.