Blanckaert Bruls

Ondernemingsrecht

Met een jarenlange ervaring en focus op het ondernemingsleven biedt advocatenkantoor Blanckaert / Bruls u en uw onderneming juridische begeleiding op elk vlak. Onze specialisatie in het ondernemingsrecht is beschikbaar voor zowel grote als middelgrote ondernemingen, maar evengoed voor kleine zelfstandigen of starters. Onze ervaring beslaat sectoren zoals de voedingsindustrie, horeca, automotive, transport, HRM, de uitzendsector en de bouw.

Hieronder een overzicht van wat onze advocaten voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

  • Startersadvies. Wij begeleiden u bij het opzetten van uw vennootschapsstructuur alsook bij de aankoop of huur van een onroerend goed.
  • Juridisch advies over alle facetten waar uw onderneming mee te maken krijgt: de invordering van uw facturen, het opstellen van uw contracten, de bescherming van uw merken en uw markten, uw personeelszaken, investeringen, en eventuele overnames. Wij streven bij al onze cliënten naar een permanente samenwerking waarbij we uw bedrijf voortdurend opvolgen.
  • Financieel juridisch advies. Wij zijn bedreven balanslezers en kunnen u bijstaan indien uw onderneming in moeilijkheden verkeert of wanneer u geconfronteerd wordt met insolventie, overnames, beslagprocedures, WCO’s en faillissementen.
  • Bescherming van uw onderneming tegen concurrenten en derden. Wij stellen ook samenwerkingsovereenkomsten op met uw klanten.
  • GDPR. Wij brengen met ons juridisch advies uw bedrijfsbeleid in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving die vanaf 25 mei 2018 van kracht is.

Blanckaert/Bruls verkiest bij het ondernemingsrecht voor een kordate no-nonsense aanpak in combinatie met onderhandelingen. Iedere stap wordt duidelijk vooraf met u besproken en is erop gericht om de snelste, meest voordelige en beste oplossing voor u te bereiken.

OPLEIDINGEN EN SEMINARIES

Wil u uw medewerkers opleiden in de materie van het bouwrecht, één van onze andere expertisedomeinen of een actueel juridisch onderwerp? Dan ontwerpt Blanckaert / Bruls graag een opleiding van op maat van uw organisatie. Onze advocaten zijn ervaren sprekers die graag bij u ter plaatste, bij ons op kantoor of op een andere locatie instaan voor een leerrijke sessie.

CONTACTEER ONS VOOR EEN OPLEIDING OP MAAT