Blanckaert Bruls

Voorstelling

Blanckaert / Bruls Advocaten is een kantoor dat zich focust op het bedrijfsleven en daarbij een klantvriendelijke no-nonsense aanpak hanteert

Afgestudeerd als Master in de Rechten aan de K.U.Leuven en met een postgraduaat fiscaal recht, startte Mr. Bernard Blanckaert in 1993 zijn loopbaan bij drankenfabrikant Konings in Zonhoven als juridisch en personeelsmanager.

Ook voor Limelco, een zuivelbedrijf in Zonhoven, oefende hij later dezelfde functie uit. In 1997 schreef hij zich in aan de Balie van Hasselt om in 2000 met zijn eigen advocatenkantoor “Blanckaert & Draye” te starten. Met een achtergrond in het ondernemingsleven koos Mr. Blanckaert ervoor om zich hier verder op toe te leggen.

Mr. Koen Bruls begon na zijn Master in de Rechten aan de K.U.Leuven als advocaat aan de Brusselse Balie in 2000. Vijf jaar later maakte hij de overstap naar de Balie van Hasselt en startte bij het kantoor van Mr. Blanckaert. Samen bouwden ze “Blanckaert & Draye” uit tot een belangrijke dienstverlener voor het bedrijfsleven.

In 2016 richtten ze na een jarenlange samenwerking Blanckaert / Bruls Advocaten op waarin beiden vennoot zijn. Ook hier lag de focus op zaken waar ondernemers en zelfstandigen mee geconfronteerd worden en kozen beiden voor een klantvriendelijke no-nonsense aanpak. Door te breken met oude gewoontes binnen de advocatuur hanteert het kantoor duidelijke prijsafspraken met cliënten, een klaar en eenvoudig taalgebruik en vermijden ze lange en zinloze procedures. Een aanpak die werkt aangezien verschillende grote ondernemingen een langlopende samenwerking met Blanckaert / Bruls afsloten.

Blanckaert/Bruls Advocaten bestaat uit een hecht team van advocaten, hoogopgeleide advocaat-medewerkers en een administratief team waardoor u kan rekenen op een snel en deskundig advies. Bovendien heeft het advocatenkantoor nauwe samenwerkingsverbanden met vaste correspondenten die uw belangen bij andere Balies in België en internationaal mee behartigen.